Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI BÜNÜL’E DESTEK

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI BÜNÜL’E DESTEK

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI BÜNÜL’E DESTEK

AK PARTI ILÇE BASKANI BÜNÜL’E DESTEK

AK Parti Ceyhan ilçe Baskani Muhammed Islam Bünül’ e AK Parti’de görev yapan geçmis dönem gençlik kollari baskanlari ve partililer destek ziyaretinde bulundu.

AK Parti Ceyhan ilçe baskanliginda gerçeklestirilen destek ziyaretine katilan Ismail Övet, Zafer Gök, Hakan Uçaral, Ali Karabatak, AK Parti kadrolarinda görev alan partililer AK Parti Ceyhan Ilçe Baskani Muhammed Islam Bünül’ü ziyaret ederek çalismalarinda tam destek vereceklerini ifade ederek ilçede AK Parti hizmet anlayisi ile vatandas odakli çalismalarin yapildigini kaydetti.

BASKAN BÜNÜL “BIZ BÜYÜK BIR AILEYIZ”

AK Parti Ceyhan Ilçe Baskani Muhammed Islam Bünül, “Kurulusundan günümüze Gençlik Kollari Baskanligimizi yapan baskanlarimiz ile hafta sonu bir araya geldik. AK Parti ailesi olarak Ceyhan’imiz için gece gündüz çalismaya devam edecegiz. Partimizin degisik kademelerinde görev almis ve halen AK Parti için gönülleri çarpan dava arkadaslarimizin ziyaretleri ve kararli destekleri bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Biz birlikte güçlüyüz ve büyük bir aileyiz. Bizim davamiz gönül iliskisi üzerine kurulu oldugu için bu birlikteligi bozmaya kimsenin gücü yetmez. Teskilâtimiza tesriflerinden ve kararli desteklerinden dolayi tesekkür ediyorum” dedi.



  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı